Hoe werkt het?

Hoe bestel ik producten?

  1. Klik op het menu ‘Vlees bestellen’.
  2. Vervolgens kunt u een keuze maken uit de verschillende aangeboden vleespakketten, elk samengesteld uit diverse hoogwaardige vleesproducten.
  3. Na uw keuze toe te voegen aan uw winkelmand, kunt u eenvoudig afrekenen via iDeal.
  4. Houd er rekening mee dat bestellen enkel mogelijk is indien u woonachtig bent binnen de gemeente Breda en randgemeenten.
  5. Vandaag besteld voor 23:59u, overmorgen tussen 18:00u en 22:00u in huis. 

Hoe wordt het vlees geleverd?

Het vlees wordt standaard vacuüm verpakt en opgeslagen in een diepvriesinstallatie. Het vlees wordt dan ook diepgevroren bij u thuis geleverd. Ons bedrijf gebruikt koelboxen met daarin koelelementen om de temperatuur laag te houden tijdens het transport. 

(De bezorgkosten zijn bij de verkoopprijs inbegrepen)

Waar leveren jullie?

Belangrijk voor u om te weten is dat wij alleen leveren binnen de gemeente Breda. Het is dus niet mogelijk om producten te bestellen op een adres buiten de gemeente Breda. De gemeente Breda is onderverdeeld in de volgende wijken:

Breda Centrum, Breda Oost, Breda Zuid-Oost, Breda Zuid, Breda West, Breda Noord-West, Bavel, Ulvenhout, Prinsenbeek, Teteringen, Wijk 23 Etten-Leur Zuid verspreiden huizen en wijk 02 galder.

Algemene voorwaarden

Klik hier voor de algemene voorwaarden die het bedrijf Bioboerderijvlees hanteert. 

Heeft u vragen, neem dan contact op via volgend mailadres: Alexander@Bioboerderijvlees.nl of neem telefonisch contact op via +31 6 46142873

Als u tevreden bent met uw aankoop bij Bioboerderijvlees.nl, nodigen wij u uit om uw ervaring te delen door middel van een review op Trustpilot. Via deze link kunt u uw beoordeling achterlaten en andere klanten helpen bij het maken van hun keuze. Bedankt voor uw steun en feedback!