Jouw Bio BBQ!

Bioboerderijvlees op jouw BBQ!

We hebben fantastisch nieuws voor de zomer: we gaan BBQ’s organiseren voor feesten en speciale gelegenheden. Of het nu gaat om een verjaardag, een jubileum, een bedrijfsevenement of gewoon een gezellige bijeenkomst met vrienden en familie, Bioboerderijvlees zorgt voor een onvergetelijke BBQ-ervaring.

Zomerse BBQ’s op Maat

Bij Bioboerderijvlees bieden we verschillende BBQ-arrangementen aan, zodat er voor iedereen iets passends te vinden is. Onze arrangementen variëren van een eenvoudige, maar smaakvolle basis-BBQ tot uitgebreide luxe opties met allerlei heerlijkheden van onze boerderij. Allemaal met biologisch, duurzaam en lokaal geproduceerd vlees van de hoogste kwaliteit.

Ontmoet Joep en Alex

Onze BBQ’s worden begeleid door Joep en Alex. Beide hebben ervaring in het bereiden van de perfecte BBQ-gerechten en het begeleiden van evenementen waar uw gasten nog lang over zullen napraten. Als u kiest voor een van onze BBQ-arrangementen, kunnen Joep en Alex ter plaatse de BBQ verzorgen, zodat u zelf kunt ontspannen en genieten van het feest.

Reserveren en Contact

Bent u geïnteresseerd in een van onze BBQ-arrangementen voor uw zomerfeest? Neem dan contact met ons op via Alexander@bioboerderijvlees.nl. Wij bespreken graag uw wensen en zorgen ervoor dat uw BBQ tot in de puntjes is geregeld.

Kies voor Bioboerderijvlees en maak uw zomerfeest onvergetelijk met een heerlijke, biologische BBQ. Wij kijken ernaar uit om u en uw gasten te verwelkomen en te laten genieten van onze smakelijke creaties.

Basis BBQ- arrangement

Ideaal voor kleinere groepen en informele bijeenkomsten. Inclusief een selectie van hamburgers, worstjes en gemarineerde kip, geserveerd met verse salades en knapperig brood.

Familie BBQ - arrangement

Perfect voor familiebijeenkomsten en verjaardagen. Naast het basisaanbod bevat dit arrangement ook sappige steaks, gemarineerde spareribs en gegrilde groenten.

Luxe BBQ-arrangement

Voor speciale gelegenheden en grotere groepen. Geniet van een uitgebreid assortiment van premium vlees zoals entrecote, lamskoteletjes, en ambachtelijke worstjes, aangevuld met gourmet salades en een selectie van bijgerechten en sauzen.