bioboerderijvlees

Vierkantsverwaarding

Je wilt geen rund slachten louter voor de biefstuk. Wij geloven dat alle stukken vlees de volle aandacht verdienen van de consument, niet alleen de populaire kogelbiefstuk, entrecote en hamburgers. Vaak blijven minder gewilde stukken vlees, zoals de schenkel of het ribstuk, achter, terwijl ze juist verrassend smaakvol en veelzijdig in gebruik in de keuken zijn. Voor de veehouder en de andere schakels in de keten voor (biologische) vleesproductie ligt daar de grote uitdaging: een boerderijdier volledig benutten en opeten ‘van kop tot staart’.  

Daarom bieden wij bij Bioboerderijvlees.nl vleespakketten aan die een breed scala aan rundvleesproducten bevatten. We willen ervoor zorgen dat alle delen van het dier gewaardeerd worden en niet verloren gaan. We noemen dit uitgangspunt de ‘vierkantsverwaarding’, waarbij we ervoor zorgen dat alle vleesproducten de weg naar de klant vinden en niet onnodig worden verspild.

Dus waarom niet eens iets nieuws proberen en genieten van de verrassende smaken die deze veelzijdige vleesdelen te bieden hebben?

'lekker voor erbij'

Naast onze reguliere pakketten bieden we een selectie van ‘lekker voor erbij’ producten aan, niet alleen om minder gangbare stukken vlees te promoten, maar ook om ons volledige assortiment te benutten. Denk hierbij aan producten zoals ribstuk voor winterstoofschotels (hachee, rendang, boeuf bourguignon en goulash) of de carpaccio voor op een knapperige salade. Voor deze producten heeft u de mogelijkheid om ze toe te voegen aan uw persoonlijk gekozen pakket.

Deze ‘lekker voor erbij’ producten zijn ontworpen om ervoor te zorgen dat we al ons beschikbare vlees verkopen en om je de kans te geven van ‘kop tot staart’ te genieten. Het aangeboden assortiment wisselt dus regelmatig. Let op dat deze producten niet afzonderlijk besteld kunnen worden, maar je kunt ze eenvoudig toevoegen aan je gekozen pakket als een smakelijke extraatje. Zo creëren we samen een unieke en diverse culinaire ervaring met biologisch rundvlees van Bioboerderijvlees.

Bij Bioboerderijvlees nodigen we je uit om samen met ons de reis van ‘Kop tot Staart’ eten te verkennen, waarbij elk stuk vlees zijn eigen unieke verhaal over herkomst en bereiding in de keuken vertelt. Ook u kunt helpen om voedselverspilling te voorkomen. Bestel vandaag nog een van onze vleespakketten en ervaar de veelzijdigheid van biologisch rundvlees, direct van de boerderij tot op uw bord!